Clicky


29-jarige man zwaargewond door schietincident Vlaardingen

29-jarige man zwaargewond door schietincident Vlaardingen
07-01-2024 19:11 | Misdaad | auteur ANP

VLAARDINGEN - Een 29-jarige man is zondag in Vlaardingen zwaargewond geraakt door een schietincident in een huis. Drie mannen zijn aangehouden. Wat hun eventuele rol en betrokkenheid is, wordt onderzocht, zo meldt de politie zondag.

Het slachtoffer is gereanimeerd en naar een ziekenhuis gebracht. Meer gegevens over zijn identiteit heeft de politie niet bekendgemaakt.

De politie kreeg rond 02.00 uur in de nacht van zaterdag op zondag een melding dat er geschoten zou zijn in het huis aan de Geert Grootelaan. Agenten die ter plaatse kwamen zagen een man wegrennen. Omdat hij niet wilde stoppen is een waarschuwingsschot gelost. Deze 24-jarige Hagenaar kon daarop worden aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Later die nacht is een 23-jarige man uit Vlaardingen opgepakt. Hij was tijdens het incident in het huis. De derde verdachte is later op zondag aangehouden. Waar en meer over de identiteit van deze persoon heeft de politie niet gedeeld. De politie sluit niet uit dat meer mensen worden aangehouden.