Clicky


Logistic Force versterkt positie in Zuid- en Midden-Limburg met overname Transflexion

Logistic Force versterkt positie in Zuid- en Midden-Limburg met overname Transflexion
09-01-2024 10:10 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

TILBURG - Logistic Force, een full-service HR-dienstverlener binnen de transport en logistiek, heeft op 28 december 2023 de activiteiten van uitzendonderneming Transflexion overgenomen. Middels de overname van Transflexion, versterkt Logistic Force haar commerciële dekking in Zuid- en Midden-Limburg.

Gezamenlijk verwachten beide ondernemingen een sterke marktpositie te ontwikkelingen in deze regio die gekenmerkt wordt door haar gunstige grensligging. Meerderheidsaandeelhouder FIELDS Group ondersteunde Logistic Force bij deze overname.

Transflexion biedt dagelijks flexkrachten (hoofdzakelijk vrachtwagenchauffeurs) en opleidingen in de transportsector aan in Zuid- en Midden Limburg; een omgeving waarin Logistic Force tot voor kort ondervertegenwoordigd was: “De overname van Transflexion is een mooie kroon op een succesvol 2023. Wij zien groeikansen om onze dienstverlening verder uit te breiden. Door de krachtenbundeling versterken we elkaars expertise en benutten we optimaal de economische kansen in deze regio”, aldus Martin van Dijk, CEO Logistic Force.

André Smeets, voormalig directeur en eigenaar van Transflexion, is ook verheugd met de transactie: “Bij Logistic Force is Transflexion in goede handen, zo garanderen we niet alleen de beste kwaliteit, maar ook een duurzame toekomst voor onze klanten.”

Martin van Dijk: “Het is een fantastische stap om het jaar 2023 met een tweede overname af te sluiten. Het motiveert ons om in 2024 middels nieuwe overnames onze marktpositie verder te versterken.”