Clicky


Twee laatste van acht euro 6 trekkers afgeleverd bij Limpens

Twee laatste van acht euro 6 trekkers afgeleverd bij Limpens
16-07-2013 11:13 | Overig | auteur de redactie
ELSLOO - Bij Limpens zijn de laatste twee trekkers afgeleverd voor hun euro 6 project. Er zijn van vier merken telkens twee trekkers besteld in de euro 6 versie. Volvo, Mercedes, DAF en MAN zijn de merken die in de lopende tijd aan de tand zullen worden gevoeld door het transportbedrijf uit Elsloo. De bedoeling is te komen tot uiteindelijk twee merken voor toekomstige aankopen.

De auto's zijn 410pk behalve de Volvo's die zijn 460pk. Ze zijn voorzien van alle mogelijke veiligheids opties zoals; Lane guard, adapted cruise, vehicle stability, driver alert system en airbag. De Volvo en Mercedes zijn tevens uitgerust met een systeem dat de weg herkend en daar het rij- en schakelgedrag op aanpast.


Als laatste veiligheidsoptie is er gekozen voor een waarschuwingssysteem dat controleert of de koppelschotel goed dichtzit na het aankoppelen.

Ook aan de chauffeur is gedacht, de auto's zijn allemaal voorzien van de hoogste cabinevariant en verder van; stand kachel, standairco, ijskast, TV met dvd, dubbel bed, navigatie, uitgebreide instructie ook voor de code 95.

Limpens vervoert met ruim 90 trekkers en 220 bulkopleggers bulkproducten door geheel Europa. De nadruk ligt op Spanje, Frankrijk, Benelux en Groot Brittannië.