Clicky


H.C. Vink Transport overgenomen door Van 't Kruis Bulk Logistics

H.C. Vink Transport overgenomen door Van 't Kruis Bulk Logistics
10-01-2024 18:14 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

NIEUWVEEN - Van ’t Kruis Bulk Logistics B.V. heeft per 1 januari 2024 de bedrijfsactiviteiten van H.C. Vink Transport B.V. overgenomen. Dat meldt het bedrijf uit Nieuwveen woensdag.

"We hebben nog even gewacht om het aan de grote klok te hangen, omdat het personeel, zoals een familiebedrijf betaamd, prioriteit verdient. Nu de klok het jaar 2024 heeft ingeslagen en wij, samen met de chauffeurs, van start zijn gegaan kunnen we met opgeheven hoofd naar voren kijken. Toch blikken we ook graag terug aan de geschiedschrijving die Vink Transport heeft verricht. We zien veel gelijkenissen en waardering in de historie en manier van bedrijfsvoering. We zien al jaren een globaliserend ondernemingsklimaat waar de wereld steeds kleiner wordt, maar waarin persoonlijke communicatie vervaagd. Noem het conservatief, maar wij houden het graag traditioneel en familiair met de lijnen kort en de aanpak persoonlijk", aldus Lennart van 't Kruis.

Concreet betekent deze uitbreiding dat het totale wagenpark nu uit 35 vrachtwagens zal bestaan onderverdeeld in silo-,container, kipper- en tautlinertransport.

"Dochter Sarina Vink verdient met haar expertise alle lof. Zij zal met ons mee gaan en het roer nemen binnen de container- en tautlinerdivisie. Wij zien de overname van Vink Transport als een mooie aanvulling op onze huidige transportactiviteiten en kijken met veel enthousiasme naar de toekomst."

Van ’t Kruis Bulk Logistics is een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar (sedert 1924) transportdiensten verricht die gericht zijn op het vervoer van losgestorte goederen, bulkgoederen, bouwmaterialen en containers. Recentelijk heeft de vierde generatie zijn intrede gedaan waardoor ervaring en verjonging een cocktail vormt die een duurzaam bedrijf in brede zin garandeert.