Clicky


Politie zoekt vrachtwagenchauffeur die mogelijk getuige was van dodelijk ongeval N57

Politie zoekt vrachtwagenchauffeur die mogelijk getuige was van dodelijk ongeval N57
16-01-2024 17:10 | Overig | auteur Redactie

BRIELLE - Zondagochtend vroeg verongelukte op de N57 ter hoogte van Brielle een 22-jarige man uit Hoogvliet. De verkeerspolitie doet onderzoek naar het ongeval en komt graag in contact met getuigen. Met name een vrachtwagenchauffeur die ten tijde van het ongeluk, omstreeks 2.30 uur, ook op de N57 reed.

Bij de afrit van de N57 ter hoogte van Brielle vond zondagochtend rond 2.30 uur het dodelijk ongeval plaats. In de verongelukte auto zat ook een bijrijder, een 20-jarige man uit Hoogvliet. Hij was nog aanspreekbaar maar is wel zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Verkeersspecialisten startten direct een onderzoek. Sporen zijn veilig gesteld, de auto is voor nader onderzoek in beslag genomen en er is met diverse getuigen gesproken.

Uit onderzoek blijkt echter dat er nog meer getuigen zjjn die de politie nog niet heeft gesproken, waaronder een chauffeur van een vrachtwagen. De politie komt graag met deze persoon in contact. Ook eventuele andere getuigen en beelden van dashcams zijn zeer welkom.