Clicky


Wilfred Genee, Domien Verschuuren en Tim Klijn grote kanshebbers RadioRing

Wilfred Genee, Domien Verschuuren en Tim Klijn grote kanshebbers RadioRing
19-01-2024 20:21 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Wilfred Genee, Domien Verschuuren en Tim Klijn zijn dit jaar de grote kanshebbers bij de uitreikingen van de RadioRing. De drie mannen maken kans op zowel De Gouden RadioRing voor beste radioprogramma, als de RadioRing Beste Presentator. Dat maakt organisator AVROTROS vrijdagavond bekend.

Genee is genomineerd voor De Gouden RadioRing met zijn BNR-radioshow The Friday Move. Verschuuren maakt kans met zijn Qmusic-programma de Q-middagshow met Domien Verschuuren en Klijn met De 538 Ochtendshow op Radio 538. De andere genomineerden zijn Jan-Willem Start Op! (NPO Radio 2/BNNVARA) en KINKSTART (KINK).

Behalve Genee, Verschuuren en Klijn zijn Bram Krikke (Qmusic) en Tim op het Broek (KINK) genomineerd in de categorie RadioRing Beste Presentator. Het is het tweede jaar dat de uitreiking van de prijs voor beste presentator genderneutraal is. Vorig jaar maakten nog drie vrouwen kans op die prijs. Dit jaar zijn het enkel mannen.

Beste Podcast

De podcasts Door de ogen van de Koning, Geuze & Gorgels, Moordcast, Moordzaken en Pantalic Podcast maken kans om de RadioRing Beste Podcast te winnen.

De stembussen voor de tweede ronde zijn inmiddels geopend. Mensen kunnen hun stem uitbrengen tot donderdag 12.00 uur. De winnaars worden donderdagavond bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de RadioRing.