Clicky


AVT Truck&Trailer Service Waddinxveen neem Doolaard bedrijfswagens over en verhuist naar Hoogvliet

AVT Truck&Trailer Service Waddinxveen neem Doolaard bedrijfswagens over en verhuist naar Hoogvliet
01-02-2024 08:58 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

WADDINXVEEN - In de afgelopen acht jaar is AVT Truck&Trailer service Waddinxveen BV gestaag gegroeid. Door externe factoren (het opzeggen van de huur en afbraak van het pand) is het bedrijf genoodzaakt om de dienstverlening te beëindigen op de huidige locatie in Waddinxveen. 

AVT neemt Doolaard bedrijfswagens en haar dochterondernemingen in Rotterdam Hoogvliet over; juridisch per 1 januari 2024 en effectief per 1 februari. Het is een mooi bedrijf met een rijke historie, waar aandacht voor klanten centraal staat net zoals bij AVT. Nico Doolaard die het bedrijf in 1985 oprichtte draagt de dagelijkse leiding over aan Wilco van den Berg, de manager van AVT Waddinxveen BV. Alle werkzaamheden en activiteiten die Doolaard bedrijfswagens groot hebben gemaakt zal AVT voortzetten.

Op een beveiligd terrein van 7.000m2, in het hart van de Rotterdamse logistiek, direct aan de afrit van de A15 blijft AVT de bestaande klanten van Doolaard en de klanten van AVT (Waddinxveen) perfect bedienen. Hiertoe zal AVT investeren in een haal- en brengservice voor de voertuigen in de regio Waddinxveen. Uiteraard gaan ook de monteurs van AVT Waddinxveen BV over naar Hoogvliet. Naast het bedrijf neemt AVT ook het onroerend goed over zodat we hier de komende jaren kunnen investeren om het te verduurzamen.

Op de locatie in Hoogvliet staan twee panden: de grote wekplaats enerzijds en het kantoor met magazijn en showroom aan de voorzijde. In de loop van 2024 zal ook AVT Parts in Hoogvliet naar deze locatie worden verhuisd.