Clicky


Rob Janssen houdt ritme en levensstijl voor 3FM ochtendshow niet vol en stopt

Rob Janssen houdt ritme en levensstijl voor 3FM ochtendshow niet vol en stopt
08-02-2024 10:00 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Rob Janssen gaat stoppen met de ochtendshow op NPO 3FM. De dj heeft dat donderdagochtend zelf bekendgemaakt in het programma Rob & Wijnand en de Ochtendshow. De 35-jarige Janssen geeft als reden voor zijn besluit dat hij "het ritme en de levensstijl" die nodig zijn voor een ochtendprogramma niet volhoudt.

"Het is een van de allerleukste programma's die ik heb mogen doen tot nu toe, maar ik houd het ritme en de levensstijl die ervoor nodig zijn gewoonweg niet vol", zegt Rob in een schriftelijke toelichting op zijn besluit. "Je moet iets proberen om te weten of het iets voor je is en ik kan alleen maar zeggen dat ik superveel bewondering heb voor iedereen van ons mooie ochtendteam en iedereen die ooit een ochtendshow gedaan heeft."

De laatste uitzending van Janssen is op maandag 26 februari, laat hij weten. Daarna neemt Wijnand Speelman, met wie Janssen nu samen presenteert, het programma over. "Ik ga Rob ontzettend missen, maar zijn gezondheid en welzijn gaan voor, dus ik respecteer deze beslissing uiteraard", zegt Speelman.

3FM laat weten dat Janssen bij de zender blijft, maar in de toekomst op een ander tijdstip te horen zal zijn. Welk tijdstip dat is, is nog niet bekend.