Clicky


Fietsster (33) overleden na aanrijding met auto in Haelen

Fietsster (33) overleden na aanrijding met auto in Haelen
09-02-2024 12:19 | Ongevallen | auteur Redactie

HAELEN - De 33-jarige vrouw uit Haelen die donderdag zwaargewond raakte bij een ongeval in haar woonplaats is aan haar verwondingen overleden, meldt de politie vrijdag.

Donderdagmiddag omstreeks 14:20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor het ongeval aan de Roggelseweg in Haelen. Een personenauto en een fietser waren met elkaar in botsing gekomen.

De fietsster werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar zij later aan haar verwondingen is overleden. De bestuurster van de auto, een 25-jarige vrouw uit Haelen, is aangehouden.

De omgeving van het ongeval was voor enige tijd afgezet om specialisten van de politie onderzoek te laten doen. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de sporen op de weg, de toestand van de betrokken voertuigen, en worden eventuele camerabeelden uit de omgeving veiliggesteld.

De politie roept getuigen op die het ongeval hebben zien gebeuren of die mogelijk camerabeelden hebben van de omgeving rond het tijdstip van het ongeval. Ook mensen die meer informatie hebben over de situatie vlak voor het ongeval worden verzocht contact op te nemen.