Clicky


Kuzee neemt De Moor Autoberging over

Kuzee neemt De Moor Autoberging over
23-02-2024 15:20 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

VLISSINGEN - In een strategische zet om hun aanwezigheid in de autoberging- en mobiliteitsbranche verder te versterken, heeft Kuzee Autologistiek, gevestigd in Vlissingen en Terneuzen, de overname van De Moor Autoberging uit Goes aangekondigd. Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van beide bedrijven en zet Kuzee op de voorgrond in de snel veranderende bergingswereld.

De Moor Autoberging, een gerenommeerd familiebedrijf met drie generaties expertise in autoberging, heeft een indrukwekkende geschiedenis in Zeeland. Opgericht in de jaren ‘70, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een specialist in zowel lichte als zware berging, met een team van ervaren vakmensen en een modern wagenpark. Kuzee Autologistiek, met een rijke historie sinds 1957, is een toonaangevende speler in de auto- en mobiliteitsbranche, bekend om haar uitgebreide dienstverlening die verder gaat dan alleen berging.

Een nieuwe fase na een goede samenwerking

De overname van De Moor Autoberging door Kuzee is een logische stap in een tijd waarin schaalvergroting essentieel is om te kunnen blijven innoveren en groeien in een competitieve markt. De samenwerking tussen De Moor en Kuzee, die al een tijdje bestaat, heeft de basis gelegd voor deze overname. Marcel de Moor, die naast de bergingsactiviteiten ook een andere internationale onderneming leidt, ziet de overname als een natuurlijke ontwikkeling om beide bedrijven sterker te maken voor de toekomst.

Voordelen van de overname

Deze overname stelt Kuzee in staat om haar activiteiten uit te breiden en de efficiëntie van de bergingsoperaties te verhogen, met voordelen voor zowel bestaande als nieuwe klanten. De gecombineerde kracht van De Moor's specialistische kennis in zware berging en Kuzee's brede aanbod in transport, pechhulp, en aanvullende mobiliteitsdiensten, creëert voordelen voor bedrijven in Zeeland en daarbuiten.

Met de overname bevestigt Kuzee haar missie om klanten optimaal te bedienen met een totaalpakket aan logistieke en bergingsdiensten. De integratie van De Moor Autoberging versterkt Kuzee's positie als dé bergingsspecialist uit Zeeland en biedt nieuwe mogelijkheden om te groeien in zowel de nationale als de internationale markt.

Een nieuw hoofdstuk

Voor klanten, medewerkers en partners van zowel De Moor als Kuzee markeert deze overname het begin van een nieuw hoofdstuk. Met een versterkt team, een compleet serviceaanbod en een duidelijke visie op de toekomst is Kuzee klaar om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan en de beste service te blijven bieden in de bergings- en mobiliteitssector.