Clicky


Heattreatment: de oplossing voor insecten in de transport- en logistieke sector

Heattreatment: de oplossing voor insecten in de transport- en logistieke sector
29-02-2024 10:22 | Overig | auteur Gesponsorde content

GENDRINGEN - In de dynamische wereld van transport en logistiek staat efficiëntie en veiligheid hoog in het vaandel. Eén van de meest onderkende uitdagingen waarmee bedrijven in deze sector worden geconfronteerd, is de aanwezigheid van insecten in vrachtwagens, containers en op pallets met goederen. Deze insecten kunnen niet alleen schade toebrengen aan de lading, maar ook een risico vormen voor de gezondheid van chauffeurs en de algehele veiligheid van de logistieke keten in gevaar brengen.

Drooghout Gendringen: Uw Partner in Heattreatment

Drooghout Gendringen biedt een innovatieve oplossing voor dit probleem: Heattreatment. Deze geavanceerde techniek maakt korte metten met insecten in vrachtwagens, containers en op pallets met goederen, en dat op een 100% effectieve en milieuvriendelijke manier. Deze techniek wordt al jaren succesvol gebruikt in het behandelen van verpakkingshout. Van origine is Drooghout Gendringen een houtdrogerij en dus goed bekend met deze methode.

Door middel van Heattreatment wordt de vrachtwagen, container of lading voor minimaal 30 minuten aan 56 graden warmte blootgesteld, wat resulteert in een grondige eliminatie van insecten en hun eitjes, zonder schadelijke chemicaliën te gebruiken. Dit niet alleen zorgt voor een schone en veilige lading, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid van uw bedrijfsactiviteiten.

Waarom Heattreatment?

Een veel voorkomende misvatting is dat de aanwezigheid van insecten afhankelijk is van de hygiëne van de chauffeur. Echter, insecten kunnen zelfs in de meest hygiënische omgevingen voorkomen, inclusief gerenommeerde hotels en restaurants. Ze zijn niet gevoelig voor rangen en standen, en kunnen zich snel verspreiden als ze eenmaal in een vrachtwagen, container of op een pallet met goederen terechtkomen.

Door te kiezen voor Heattreatment via Drooghout Gendringen, verzekert u zich van een effectieve oplossing tegen insecten, ongeacht de herkomst van uw lading. Deze techniek biedt niet alleen gemoedsrust voor uw chauffeurs door een schone en insectenvrije omgeving te garanderen, maar draagt ook bij aan een veiligere werkomgeving en vermindert het risico op gezondheidsproblemen die veroorzaakt kunnen worden door insectenbeten of allergische reacties.

Conclusie

In de competitieve wereld van transport en logistiek is het essentieel om vooruitstrevende oplossingen te omarmen die zowel de efficiëntie als de veiligheid bevorderen. Drooghout Gendringen biedt met zijn Heattreatment-technologie een effectieve en duurzame oplossing voor het bestrijden van insecten in vrachtwagens, containers en op pallets met goederen. Door te kiezen voor Heattreatment, investeert u niet alleen in de bescherming van uw lading, maar ook in de veiligheid en tevredenheid van uw chauffeurs. Investeer in Heattreatment en ervaar de voordelen van een insectenvrije logistieke operatie.

Drooghout Gendringen BV
Wiekenseweg 30-32
7081 HS Gendringen
T: 0315-695155
Email: info@drooghoutgendringen.nl
Website: https://drooghoutgendringen.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/DrooghoutGendringen?fref=ts
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/25167315/


Dit was een gesponsord artikel. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden om een gesponsord artikel te plaatsen? Neemt u vrijblijvend contact op