Clicky


Henk Vlot Transport & Forwading overgenomen door Duitse Reederei Deymann Gruppe

Henk Vlot Transport & Forwading overgenomen door Duitse Reederei Deymann Gruppe
04-03-2024 15:20 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

HAREN - Transportbedrijf Henk Vlot Transport & Forwading is overgenomen door 2M Logistics BV. 2M Logistics BV is in handen van de Duitse binnenvaartrederij Deymann Gruppe uit het Duitse Haren (Ems, Niedersachsen). De overname werd vandaag, maandag 4 maart 2024 aangekondigd.

Het bedrijf zal onder de naam 2M Logistics voortgezet worden onder leiding van Martin Deymann en Marcel Hulsker. "Met deze stap zetten we een nieuwe koers in de logistieke sector en versterken we onze positie als toonaangevend bedrijf op dit gebied", aldus Martin en Marcel in een verklaring.

"Als medeoprichters van 2M Logistics BV hebben wij de visie om de toekomst van de logistiek vorm te geven en duurzame groei te bevorderen. De overname van Henk Vlot Transport & Forwarding is een belangrijke stap op deze weg. Wij zullen het bedrijf voorlopig in de beproefde stijl blijven leiden en streven naar groei op de langere termijn."

"Onze topprioriteit is de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers. Graag benadrukken wij dat alle medewerkers en contracten behouden blijven en dat voorlopig alleen de vlag waaronder de vloot opereert verandert: 2M Logistics."

De medewerkers van Henk Vlot Transport & Forwarding zijn persoonlijk geïnformeerd over de overname.

"Met een krachtige mix van jarenlange ervaring en frisse ondernemerszin leiden wij dit opkomende bedrijf. Marcel Hulsker zal de directie van Henk Vlot Transport & Forwarding overnemen en zal met zijn ruim 30 jaar ervaring op specifieke logistieke gebieden een solide basis leggen voor onze toekomstige ontwikkeling."

Henk Vlot Transport BV heeft sinds 1973 een indrukwekkende weg afgelegd en biedt met zijn wagenpark en brede portfolio aan expeditieactiviteiten een sterke basis voor verdere groei en innovatie.

"We zijn ervan overtuigd dat deze overname een veelbelovend partnerschap creëert, gebaseerd op bewezen ervaring en innovatieve benaderingen. Ons doel is om onze leidende positie op het gebied van logistiek verder uit te bouwen en nieuwe normen te stellen in de branche."