Clicky


Vermiste vrachtwagenchauffeur lag door medisch probleem in voetenruimte cabine

Vermiste vrachtwagenchauffeur lag door medisch probleem in voetenruimte cabine
14-03-2024 19:24 | Buitenland | auteur Redactie

HAMM - Dankzij de samenwerking van de Duitse politie door het heel Duitsland kwam de zoektocht naar een vermiste vrachtwagenchauffeur donderdag 14 maart rond 04:00 uur snel ten einde.

De 57-jarige Duitse vrachtwagenchauffeur werkt voor rederij Hammer. Zijn werkgever had de chauffeur om middernacht als vermist opgegeven op het politiebureau in Hamm Bockum-Hövel, omdat hij die dag niet zoals afgesproken na een rit terugkeerde naar de zaak.

De agenten uit Hamm hebben vervolgens contact gelegd met de districtspolitie van Recklinghausen, die verantwoordelijk is voor de woonplaats van de vermiste man, en met de politieautoriteiten in Freiburg en Offenbach, waar hij zijn vrachtwagen voor het laatst had geladen.

Nadat de man op deze locaties niet meer kon worden gevonden, leidden uitgebreid poolitieonderzoek de rechercheurs naar Koblenz. De snelwegpolitie daar kon het voertuig uiteindelijk op een parkeerplaats lokaliseren.

De chauffeur lag in de voetenruimte en was bij bewustzijn. Vanwege een medisch probleem kon hij de deur echter niet openen, waardoor de politie het raam moest inbreken.

De man werd voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht.