Clicky


Verdachte (59) aangehouden voor neersteken 14-jarige jongen in Eindhoven

Verdachte (59) aangehouden voor neersteken 14-jarige jongen in Eindhoven
19-03-2024 16:43 | Misdaad | auteur Redactie

EINDHOVEN - De politie heeft een 59-jarige man uit Eindhoven aanhouden voor het neersteken van een 14-jarige jongen in dezelfde plaats

Dinsdagmiddag rond kwart voor twee werd op de Genovevalaan een 14-jarige jongen neergestoken. Hij werd voor behandeling met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Op basis van getuigenverklaringen kon de politie kort daarna in de omgeving een verdachte aanhouden.

Een passant trof het slachtoffer gewond aan en alarmeerde de hulpdiensten. Ambulancepersoneel ontfermde zich over de tiener en bracht hem naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De politie starte direct een onderzoek en gingen op zoek naar de dader. Op basis van een goed omschreven signalement door getuigen kon niet veel later een 59-jarige man uit Eindhoven worden aangehouden.

De aangehouden verdachte werd overgebracht naar een politiebureau en ingesloten voor verder onderzoek. Op de plek waar het slachtoffer werd aangetroffen deden Forensisch rechercheurs onderzoek. De aanleiding voor dit steekincident is nog onderwerp van onderzoek, meldt de politie.