Clicky


Amy Winehouse stierf alleen in bed

Amy Winehouse stierf alleen in bed
25-07-2011 10:04 | Showbizz | auteur de redactie
(Novum/AP) - Amy Winehouse overleed in haar slaapkamer. Een bewaker vond de 27-jarige zangeres en alarmeerde de hulpdiensten, die tevergeefs probeerden Winehouse te reanimeren. "Amy was in haar eentje thuis, alleen de bodyguard was in de buurt", zegt een woordvoerder van de zangeres.

De beveiligingsmedewerker hield de afgelopen jaren een oogje in het zeil. "Ze ging naar haar slaapkamer omdat ze wilde rusten", vertelt de woordvoerder over de laatste uren van Winehouses leven. "Toen de bodyguard bij haar ging kijken, zag hij dat Amy niet meer ademhaalde en heeft hij de hulpdiensten gebeld."

Winehouses ontzielde lichaam werd zaterdagmiddag gevonden in haar Londense appartement. Waaraan de zangeres, die kampte met alchohol- en drugsproblemen, is overleden, is nog onduidelijk. Een dezer dagen moet een autopsie plaatsvinden. "Op dit moment weet niemand hoe ze is gestorven", zegt haar woordvoerder. "Ze is alleen gestorven in bed."



Zaterdagavond reageerden verschillende BN'ers en internationale sterren geschokt op het overlijden. Bij Winehouses woning leggen fans van de zangeres bloemen en kaarsen neer. "We zijn ontdaan door het verlies van Amy, een geweldige dochter, zus en nicht", laat de familie van Winehouse in een verklaring weten. "Ze laat een gapend gat achter in onze levens."