Clicky


Tumor Jochem Myjer blijkt goedaardig

Tumor Jochem Myjer blijkt goedaardig
24-08-2011 14:03 | Showbizz | auteur de redactie
(Novum) - De tumor van Jochem Myjer is goedaardig. De cabaretier herstelt 'naar omstandigheden voorspoedig'. Dat is te lezen op de website van zijn bedrijf, De Rust Zelve. De cabaretier werd donderdag met spoed geopereerd aan een tumor in zijn ruggenmerg.

Myjer is dinsdag op de hoogte gesteld van de uitslag van het onderzoek naar de tumor. "Daarmee kwam er voor Jochem en zijn omgeving sneller dan verwacht een einde aan een periode van onzekerheid." De tumor lijkt helemaal te zijn verwijderd. "Helemaal zeker is dat bij dit soort operaties nooit." Myjer moet regelmatig voor controles naar het ziekenhuis. De kans dat de tumor terugkomt, is klein.

De operatie trekt voorlopig een zware wissel op de gezondheid van Myjer. "Het is een neurologisch zeer ingrijpende operatie geweest. Dat betekent dat Jochem een aanzienlijke tijd nodig zal hebben om te revalideren", laat zijn arts weten. "De komende maanden moet duidelijk worden of Jochem weer geheel terugkeert naar het fysieke niveau van voor de operatie."



De tumor werd deze zomer ontdekt, nadat de cabaretier had geklaagd over nekpijn. De tournee rond zijn nieuwste show Even Geduld Aub! is in elk geval tot januari afgezegd.