Clicky


Kuipers Logistics BV ontvangt het AEO-certificaat veiligheid

Kuipers Logistics BV ontvangt het AEO-certificaat veiligheid
25-07-2013 10:22 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

OLDENZAAL - Donderdag 25 juli heeft Kuipers Logistics BV, uit handen van de heer Philip Willekes, van de douane het AEO-certificaat voor veiligheid mogen ontvangen. De Douane heeft hiermee Kuipers Logistics aangemerkt als een veilige en betrouwbare internationale logistieke dienstverlener.

AEO staat voor Authorized Economic Operator en biedt tal van voordelen op gebied van douanezaken. Door minder fysieke en administratieve controles  kunnen afhandelingen van procedures sneller verlopen.

Kuipers Logistics is in de afgelopen maanden grondig doorgelicht door de douane. Niet alleen de interne organisatie maar ook de bedrijfssystemen en procedures zijn onder de loep genomen.

Het verkrijgen van dit AEO-certificaat sluit mooi aan bij de reeds verkregen certificaten die staan voor kwaliteit en duurzaamheid zoals, ISO 9001:2008 en Lean and Green.

"Wij zijn bijzonder trots op het behalen van dit certificaat. De internationale aandacht voor veiligheid neemt toe en daardoor gelden er strengere veiligheidsregels voor goederenstromen. Deze AEO-status draagt dan ook bij aan een veiliger goederenstroom.", aldus directeur Harry Kuipers.