Clicky


Vrachtwagens met strobalen in brand op N36

Vrachtwagens met strobalen in brand op N36 [+foto]
02-08-2013 23:09 | Brand | auteur De Redactie

AADORP - Vrijdagavond rond 20:50 uur is een vrachtwagen met balen stro op de N36 door onbekende reden in brand gevlogen. De brandende vrachtwagen blokkeert de N36 tussen Almelo en Dedemsvaart. Ook staat een losgekoppelde aanhanger met stro van een andere vrachtwagen in brand. De vrachtwagen, geladen met stro staat ter hoogte van afrit Aadorp.

De brandweer meldt vrijdagavond rond 22:00 uur dat de brand van de aanhanger onder controle is. De vrachtwagencombinatie brandt nog. Een kraan assisteert de brandweer bij het uit elkaar trekken van de balen stro. De brandweer is nog tot na middernacht bezig geweest met blussen van de brandende vrachtwagen met stro.

De rijbaan is in beide richtingen afgesloten geweest tussen de weg naar Wierden-Noord en de weg naar Aadorp/Vriezenveen.

Hoe lang de rijbaan afgesloten zal blijven is niet duidelijk. De schade aan de weg is aanzienlijk. Na het blussen zullen de uitgebrande voertuigen geborgen moet worden. Daarna moet de rijbaan nog schoongemaakt worden. Naar verwachting zal dit wel enige uren in beslag gaan nemen, meldt de Verkeersinformatiedienst. Tot de tijd wordt het verkeer lokaal omgeleid.

Voor een foto klikt u hier