Clicky


PACKS nieuwe naam voor SnelNed en Packs Special Care

PACKS nieuwe naam voor SnelNed en Packs Special Care
13-08-2013 11:39 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Een jaar na de overname van Packs Special Care Logistics door SnelNed.nl gaan beide overnight netwerken voortaan verder onder de naam Packs.

Sinds de overname in Augustus 2012 zijn beide nachtnetwerken operationeel geïntegreerd. Afgelopen juni werden beide hoofdkantoren van Alkmaar en Schijndel naar Leerdam verplaatst, waar ook al het Centraal Overslag Punt (COP) is gevestigd.

"De keuze voor de naam Packs lag voor de hand", legt Directeur Erik Verhagen uit. "Packs zegt in één woord wat wij doen. Wij vervoeren pakketten naar zowel bedrijven als particulieren. Het nieuwe logo past bij ons imago. Het is modern, stoer en opvallend. De 'moving Packs' die onderdeel uitmaken van de nieuwe identiteit zijn het symbool voor de meer dan een miljoen pakketten die wij vervoeren én voor ons netwerk van meer dan 70 depots. We are moving Packs. Your Packs!", aldus Verhagen.

Door de samenvoeging van beide netwerken is een Benelux dekkend netwerk ontstaan met meer dan 70 depots die gedurende zes dagen per week zendingen afleveren. "Standaard doen we dat voor 17:00 uur", vervolgt Verhagen, "Maar het kan ook sneller. Tijdleveringen waren van oudsher al een sterk punt van SnelNed, en Packs zet die traditie nu voort. Kiest de verzender dus voor ‘FastPacks’ dan leveren wij de zending vóór 12:00 uur, voor 11:00 uur of vóór 10:00 uur af, of - in Nederland - zelfs vóór 09:00 uur. Zaterdagafleveringen behoren ook tot de mogelijkheden. Dat is met name voor webshops van belang."

Ook de speciale zorg die Packs aan zendingen kan geven is uiteraard gebleven. Met 'FlowerPacks', 'FreshPacks', en 'CarePacks' zorgt Packs er voor dat een zending precies dié behandeling krijgt die nodig is om de zending correct en op de juiste tijd af te leveren. "Of het nu om bloemen, taarten of om kwetsbare electronica gaat. Packs zorgt er voor", aldus Verhagen, die bovendien aankondigt dat Packs zeer binnenkort met nieuwe diensten zal komen.