Clicky


Scania Amersfoort naar Nijkerk verhuisd

Scania Amersfoort naar Nijkerk verhuisd
16-08-2013 13:22 | Scania | auteur De Redactie

Onlangs opende Scania Nijkerk de poorten van de gloednieuwe werkplaats aan de Handelsstraat 29 te Nijkerk. Op het nieuwe bedrijventerrein De Smidspol, strategisch gelegen langs de A28, is een uiterst moderne werkplaats gerealiseerd waar transporteurs voor alle soorten service terecht kunnen. Scania Nijkerk: ‘Alle services onder één dak’.

Bij de bouw van de nieuwe Scania werkplaats in Nijkerk heeft duurzaamheid een belangrijke rol gespeeld. Moderne klimaatsystemen en goed doordachte voorzieningen voor de verwerking van afgewerkte oliën zijn hiervan slechts enkele voorbeelden. Reeds bij de start is de vestiging namens het Instituut voor Duurzame Mobiliteit als ‘Erkend Duurzaam’ gecertificeerd.

Verder is het pand voorzien van de laatste stand der techniek voor wat betreft gereedschappen, indeling en werkplaatsuitrusting. De verplichte Scania Dealer Operating Standards stellen hieromtrent strikte richtlijnen. Het pand is ideaal ingericht voor One-Stop-Service. Zo is er bijvoorbeeld voldoende rangeerruimte voor traileronderhoud en laadklepservice. De expertise voor traileronderhoud is ruimschoots aanwezig en zo wordt de transporteur veel geld en kostbare tijd bespaard. Zo min mogelijk stilstand van al het materieel; daar draait het om.

Het terrein in Nijkerk en de werkplaats is ruim opgezet zodat het goed toegankelijk is voor LZV-combinaties. In totaal telt de vestiging 7 poorten, is er een kleine shop gesitueerd bij de entree en is Partsline ook vertegenwoordigd. Bij Partsline kunnen transporteurs terecht voor Scania onderdelen,  onderdelen voor alle merken trucks, truckgerelateerde onderdelen en traileronderdelen. Maar ook gereedschap, werkplaatsuitrusting, oliën, smeervetten, verbruiksmaterialen en gebruikte onderdelen worden door Partsline aan huis geleverd.

Scania’s brede dienstenaanbod garandeert de hoogste inzetbaarheid van het wagenpark, maximale uptime en het hoogste rendement uit ieder voertuig. Preventief onderhoud speelt een belangrijke rol bij het voorkomen van ongeplande stilstand. Het team van Scania Nijkerk denkt hierin optimaal mee met de transporteur door zoveel mogelijk te combineren in de geplande onderhoudsbeurt. Het team is actief op zoek om samen met de klanten het optimale uit het voertuig te halen. Hiervoor doen zij wagenparkanalyses, rijstijlanalyses en preventieve uitlijningen. Het doel is uiteraard het brandstofverbruik verder te reduceren. Transportbedrijven die samen met hun dealer het maximale uit hun voertuigen willen halen, zijn bij Scania Nijkerk aan het juiste adres.