Clicky


Rotterdammer overleden na mishandeling

Rotterdammer overleden na mishandeling
25-08-2013 16:17 | Binnenland | auteur De Redactie

ROTTERDAM (Novum) - Een 49-jarige man uit Rotterdam die eerder deze week ernstig gewond raakte, vermoedelijk bij een mishandeling, is zaterdag overleden. Het incident vond woensdagavond plaats in het park aan het Wilbertoord, in de deelgemeente IJsselmonde. Dat meldt de politie. De man overleed in een ziekenhuis waar hij naartoe was gebracht.

Een getuige belde de politie om te zeggen dat een gewonde man op straat lag. Hij zou zijn gevallen. Agenten vonden de man vlak bij de halfpipe in het park. Hij werd naar een ziekenhuis gebracht, waar zijn toestand de afgelopen dagen verslechterde en waar hij uiteindelijk overleed.

De man zou die avond in het park aan het barbecueën zijn geweest. Uit de verklaring van een getuige blijkt dat de man niet is gevallen maar vermoedelijk is geslagen. Wat daaraan voorafging is niet duidelijk.

De precieze doodsoorzaak moet uit sectie blijken. De afgelopen dagen zijn getuigen gehoord en zijn camerabeelden bekeken. De politie is op zoek naar meer getuigen van het incident. Er werd die avond in het park gevoetbald door een stel jongens. Ook werd er geskatet.