Clicky


Vier nieuwe DAF XF Euro 6 Super Space Cab trekkers voor Kraaijeveld Groente & Fruit

Vier nieuwe DAF XF Euro 6 Super Space Cab trekkers voor Kraaijeveld Groente & Fruit
28-08-2013 10:03 | DAF | auteur De Redactie

RIDDERKERK - De vier nieuwe DAF XF Euro 6 Super Space Cab trekkers met 460 pk, zijn onlangs door Leon van der Meij, Account Manager bij BEST Trucks Barendrecht, overhandigd aan Jacob Timmerman, Transportplanner/wagenparkbeheerder bij Kraaijeveld Groente & Fruit.

De DAF Euro 6 trekkers worden ingezet voor het eigen transport van Aardappelen, Groente en Fruit gerelateerde producten in heel Europa, met name de Benelux, Duitsland en Scandinavië.

De vier DAF XF Euro 6 Super Space Cab trekkers zijn uitgevoerd met de 460 pk PACCAR MX13 motor, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, Adaptive Cruisecontrol, dakspoilers, fenders, sideskirts, luxe stoelen, standairco, lichtbak en bochtverlichting.

De boordcomputer met Track and Tracing en temperatuurregistratie, afleesbaar in de wagens en op kantoor, draagt bij aan een perfect transport van de kwetsbare ladingen.

De vloot van Kraaijeveld Groente & Fruit omvat 11 voertuigen, waarvan vier van het merk DAF. Vaste chauffeurs op de trucks zorgen voor de perfecte aflevering.

Kraaijeveld Groente & Fruit

In 1961 is Jan Kraaijeveld in Rotterdam zijn groenten en fruitwinkel begonnen. De zonen Peter en Gert-Jan zijn in 1985 in Rotterdam ook een groente en fruit zaak begonnen.

In 1991 startte zij daarnaast een export onderneming en in 1995 verhuisde zij naar Barendrecht voor alleen nog de export van AGF producten. Sinds 2004 is in Ridderkerk de huidige vestiging gerealiseerd. Als zelfstandige en onafhankelijke leverancier zoekt Kraaijeveld Groente & Fruit met 45 gemotiveerde medewerkers vanuit de bron de allerbeste producten voor hun klanten.

Met een team van ervaren specialisten werken zij 24 uur per dag en 6 dagen per week aan de specifieke wensen van de klanten. Hiervoor beschikt Kraaijeveld over een eigen import om zo de volledige controle over de keten te houden. Gespecialiseerde en gecertificeerde keurmeesters controleren continue de aanwezige producten.

Door de unieke combinatie van de eigen import en de samenwerking met betrouwbare importeurs en telers levert Kraaijenveld maatwerk op kleur, op gewicht en op verpakking. Maar Kraaijeveld is ook thuis in de groothandel en verzorgt, als één van hun specialisaties, ook mixladingen.

Het brede assortiment, de gastronomische groothandel, de eigen onafhankelijke import en de kwaliteit van Kraaijeveld Groenten & Fruit zorgen er voor dat zij aanwezig zijn, daar waar de beste producten te vinden zijn.

BEST Trucks

Jacob Timmerman is tevreden over de samenwerking. Er is een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Het onderhoud wordt door de dealer verzorgd. En de service is mede dankzij de nabijheid van de dealer goed.