Clicky


Van der Vlist vervoert bouwmachines voor Matexpo 2013

Van der Vlist vervoert bouwmachines voor Matexpo 2013 [+foto's]
05-09-2013 16:38 | Transport | auteur De Redactie

ZEEBRUGGE - Transportbedrijf Van der Vlist heeft een belangrijke rol gespeeld bij de voorbereiding van de Matexpo 2013, die van 4 tot en met 8 september plaatsvindt in het Belgische Kortrijk. Deze jaarlijkse vakbeurs voor bouwmachines wordt dit jaar voor de 35ste keer georganiseerd en vraagt een aantal specifieke logistieke eisen van de exposanten.

Van der Vlist's locatie in Zeebrugge is onlangs uitgebreid en heeft onder andere opslag van vele soorten bouwmachines voor verschillende opdrachtgevers. Naast het transport van de bouwmachines zorgde van der Vlist ook voor een volledige inspectie van de bouwmachines om ervoor te zorgen dat deze in perfecte staat op transport konden naar de tentoonstelling in Kortrijk. Daar werden ze geïnstalleerd om te worden tentoongesteld aan meer dan 40.000 bezoekers.

Aan het eind van de tentoonstelling worden de machines of terug vervoerd naar de opslag van Van der Vlist in Zeebrugge of worden desgewenst afgeleverd bij de klanten die de machines hebben gekocht op de Matexpo.