Clicky


Drie vast voor steekpartij Almere

Drie vast voor steekpartij Almere
14-09-2013 13:55 | Binnenland | auteur De Redactie

ALMERE (Novum) - De politie heeft vrijdagavond drie mannen uit Almere aangehouden voor een steekpartij waarbij twee bewoners gewond raakten. Twee van de drie verdachten bleken bij het boeien zelf gewond en zijn onder bewaking in een ziekenhuis opgenomen, meldt de politie zaterdag.

Een woning aan het Bonietplein werd vrijdagavond overvallen door drie mannen, die naast het mes ook een taser zouden hebben gebruikt. Een 26-jarige man raakte daarbij gewond aan zijn hand en een 52-jarige vrouw aan haar been. Een 13-jarig meisje was ook aanwezig, maar bleef ongedeerd.

De mannen gingen ervandoor in een witte auto, die agenten al snel zagen rijden op de Baljuwstraat. Zij zetten de achtervolging in en dwongen de wagen tot stoppen op de Hospitaalweg. In de auto werd een taser gevonden. Twee mannen van 23 en 24 jaar bleken gewond, een 21-jarige man is vastgezet.

In de woning werd een steekwapen gevonden. De politie onderzoekt wat er is gebeurd en bekijkt ook of de gewonde bewoners een aandeel hebben in de verwondingen bij de overvallers.