Clicky


Lamboo Heavy Duty containerframes voor Koolwijk Polsbroek

Lamboo Heavy Duty containerframes voor Koolwijk Polsbroek
17-09-2013 11:35 | Trailers | auteur De Redactie

Het bedrijf Koolwijk Polsbroek B.V. uit Bergambacht heeft onlangs 2 nieuwe containerframes in ontvangst genomen. De frames zijn gebouwd door Lamboo uit Zoetermeer en zijn gemonteerd op Scania 4-assers, geleverd door Scania Waddinxveen.

Koolwijk is gespecialiseerd in Container trucking en beschikt over een eigen wagenpark van meer dan 75 vrachtauto's. Het transport gaat voornamelijk naar Benelux, Duitsland en Frankrijk. Door de diversiteit in het wagenpark is het mogelijk om 20”/30”/40”/45” containers te vervoeren.

Naast transport verzorgt Koolwijk ook Warehousing (inclusief douane entrepot), expeditie werkzaamheden, inklaringswerkzaamheden, logistieke adviezen en zeevrachten boeken.  Het bedrijf beschikt in Bergambacht over een loods van 20.000m2 opslagruimte en in Moerdijk over een loods met 30.000m2 ruimte, met daarbij 32 laad docs.

De frames zijn gebouwd voor het vervoer van 20” containers. Om het intensieve gebruik op te vangen zijn de frames speciaal behandeld en kleur afgeleverd. Om een strak geheel te krijgen zijn de tanks uitgevuld en samen met de wielnaven in kleur gespoten. De achterzijde is strak gemaakt door middel van RVS lichtbakken met de benodigde licht en lucht aansluitingen.