Clicky


Europe Flyer overgenomen door FreshCargo BV [update]

Europe Flyer overgenomen door FreshCargo BV [update]
18-09-2013 09:31 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur De Redactie

HUISSEN - [update 12:13 uur] Per 1 september jl. heeft FreshCargo alle bedrijfsactiviteiten van de Bas Selman Transport Groep B.V., handelend onder de naam Europe Flyer, overgenomen.

Directeur René van der Werff van Fresh Cargo bevestigd de overname. Van der Werff was tot de overname directeur bij Europe Flyer.

"Ik wilde al lang voor mezelf beginnen. Toen werd ik erop gewezen dat Europe Flyer een directeur zocht. Ik heb daar toen alles gereorganiseerd. Ik wil er een mooi bedrijf van maken", zegt van der Werff woensdag tegen Transport Online.

Fresh Cargo is volgens gegevens van de Kamer van Koophandel een vrij nieuwe speler in de transportsector. FreshCargo BV werd op 1 juli jongtsleden opgericht. Volgens diezelfde gegevens zouden er rond de 15 werknemers werkzaam zijn bij het bedrijf, gevestigd aan de Hortensialaan 2 in Huissen.

"Ik heb Fresh Cargo opgericht en door middel van een management buy out heb ik alle klanten, materieel, loodsen en planning overgenomen van Europe Flyer."

"Bas Selman is vorig jaar al uit het bedrijf gestapt. Ik wil van FreshCargo een mooi bedrijf maken en onze goede naam bij klanten voortzetten", benadrukt van der Werff.

FreshCargo is met name actief in groupage vervoer van onder andere diepvries, vers en hangend vervoer. Volgens het bedrijf hebben zij een "verfrissende aanpak en heldere communicatie". Het bedrijf werkt voornamelijk met charters.