Clicky


Twee nieuwe DAF CF 75 kraakpers voertuigen voor Van Happen Containers in Eindhoven

Twee nieuwe DAF CF 75 kraakpers voertuigen voor Van Happen Containers in Eindhoven
23-09-2013 10:41 | DAF | auteur De Redactie

EINDHOVEN - Arno Van Happen, directeur van Van Happen Containers, heeft onlangs de sleutels ontvangen van twee nieuwe DAF FAN CF75.250 kraakpersvoertuigen. Randel Verhappen, bedrijfsleider bij De Burgh Son, overhandigde de voertuigen aan Arno Van Happen.

De DAF’s zijn voorzien van de milieuvriendelijke Euro 5 EEV PR-motor met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak en een FAN gestuurde achteras voor maximale wendbaarheid. Op de wagens, is door De Burgh Son in samenwerking met Dennis Eagle uit Engeland een aangepaste achteroverbouw (trechter) geconstrueerd voor het ledigen van de ondergrondse afvalcontainers tot 5000 liter. Voor het handmatig storten van losse afvalzakken is er een mogelijkheid door een stortklep die op werphoogte is geplaatst.

De vrachtwagens zijn uitgevoerd met een koelkast, achteruitrijdsignalering (camera en achteruitrijdverlichting), en een boordcomputer die de afvalhoeveelheden registreert en doorgeeft aan het hoofdkantoor. De kraakpersvoertuigen zijn voorzien van een Hiab XS 144 HiPro kraan. De twee nieuwe DAF voertuigen, welke een uitbreiding zijn van het wagenpark, worden ingezet voor het ledigen van ondergrondse vuilcontainers. De vloot van Van Happen Containers omvat meer dan 130 eenheden, waarvan ruim 90 procent van het merk DAF.

Van Happen Containers: een klantgerichte professionele organisatie

Martinus van Happen legde in 1937 de fundamenten voor het huidige Van Happen Containers te Eindhoven. Inmiddels zorgt de derde generatie voor de verdere professionalisering van het bedrijf. Van Happen Containers heeft zich ontwikkeld tot een onderneming waar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staat. Het heeft zich als eerste en enige afvalinzamelingbedrijf in Nederland weten te certificeren volgens de MVO Prestatieladder niveau-4.


De drie kernactiviteiten van Van Happen Containers zijn: containers (opslagcontainers en kantoorunits), transport en afvalinzameling waarvoor diverse afvalcontainers verhuurd worden. Van Happen Containers biedt haar dienstverlening in heel Nederland aan.

DAF dealer De Burgh Eindhoven is al tientallen jaren een gewaardeerd partner van Van Happen Containers. De uitstekende samenwerking, het constant mee zoeken naar de beste transportoplossing, de prima service en een goede prijs/kwaliteitverhouding zijn de sleutelwoorden voor de lange samenwerking. Het ‘klein onderhoud’ aan het getrokken materiaal wordt door Van Happen Containers zelf verzorgd. De dealer verzorgt het onderhoud aan de trekkende eenheden en alle APK keuringen.