Clicky


Nieuwe C1+E combi voor Verkeersschool Bremmer

Nieuwe C1+E combi voor Verkeersschool Bremmer
24-09-2013 10:54 | Iveco | auteur De Redactie

BENTHUIZEN - Verkeersschool Bremmer uit Benthuizen heeft onlangs een nieuwe combinatie in ontvangst genomen. De carrosserie is van Lamboo uit Zoetermeer en is gemonteerd op een Iveco Daily chassis, geleverd door Kwakernaak.

De combinatie is speciaal gebouwd voor het nieuwe C1 rijbewijs. Dit betekent een motorwagen die 7,5 ton mag wegen. De aanhangwagen die erachter hangt mag 3,5 ton wegen.

Verkeersschool Bremmer zorgt al 30 jaar voor goede rijopleidingen. Auto, aanhangwagen, vrachtauto, vrachtauto+aanhangwagen, autobus en LZV. Ook voor nascholing is Bremmer het juiste adres.

De carrosserie van de motorwagen en de aanhangwagen zijn aan elkaar gelijk. Een gegalvaniseerd 'badkuip' onderframe voor extra sterkte en roestwering. De opbouw is van plywood, volledig met kunststof lijsten afgewerkt. Het achterportaal is volledig van RVS met daarin LED verlichting.

 

De bodem bestaat uit een hardhouten vloer met stalen omega profielen. In de vloer zijn sjorogen aangebracht om de watertanks vast te zetten. Het geheel is afgewerkt met aluminium rokdelen.