Clicky


Tien nieuwe Volvo FH 460 trekkers voor Bergwerff Transport

Tien nieuwe Volvo FH 460 trekkers voor Bergwerff Transport
25-09-2013 11:05 | Volvo | auteur De Redactie

RIDDERKERK - Bergwerff Transport uit Ridderkerk is een onderneming die gespecialiseerd is in transport van en naar Italië. Het bedrijf staat onder leiding van Leo en Jolanda Bergwerff en heeft onlangs de tiende nieuwe Volvo FH 460 in gebruik genomen. De aflevering is gedaan door Volvo Truck Center.

Met de aflevering van de tien nieuwe Volvo FH trekkers is in juni van dit jaar begonnen. De nieuwe Volvo FH 460 Euro 6 trucks worden ingezet voor de transportactiviteiten naar Italië, wat sinds jaar en dag de specialiteit is van Bergwerff Transport. Jolanda Bergwerff: “Het betreft een vervanging in ons wagenpark. Nu, na enkele maanden kunnen we al concluderen dat we met de nieuwe Volvo FH 460 Euro 6 enorm op de brandstofkosten besparen. Bovendien voldoen we nu al aan de nieuwe Euro-norm. We hebben gekozen voor een Globetrotter-cabine, waardoor het werk voor de chauffeur veel comfortabeler is geworden. De cabine is groot, stil en de chauffeurs hebben erg goed zicht op de weg. Dat betekent minder stress. De goede standairco zorgt voor nog eens extra comfort.”

De chauffeurs van Bergwerff Transport hebben in de voorbije maanden op hun ritten van en naar Italië al menig bekijks gehad van collega-chauffeurs. Jolanda Bergwerff: “Ik kan het me voorstellen, de nieuwe Volvo FH is een prachtige truck.”

Bergwerff Transport is sinds 1995 klant bij Volvo en sinds de start van het bedrijf in 1984 specialist op Italië, met dagelijks een grote hoeveelheid transporten. “Wij kennen door onze ervaring uitstekend de weg in Italië. Speerpunt in onze dienstverlening zijn transportveiligheid en de snelheid waarmee we ter plaatse alles kunnen regelen.”