Clicky


LAG levert 15 bulkopleggers uit mega-order aan H.Essers

LAG levert 15 bulkopleggers uit mega-order aan H.Essers
25-09-2013 12:05 | Trailers | auteur De Redactie

H.Essers ontving recentelijk de laatste kipbulkoplegger, komende uit een reeks van vijftien opleggers. Deze bestelling maakt deel uit van een groter order van in totaal 140 trailers.

Deze mega-order onderstreept de langetermijnrelatie tussen beider bedrijven. Als onbetwiste Beneluxmarktleider in kipbulkopleggers is LAG trailers een logische keuze. Naast de 15 kipbulkopleggers bestelde H.Essers ook nog eens 125 schuifzijlopleggers in verschillende uitvoeringen (niet-huckepack, huckepack en mega huckepack TIR), welke momenteel van de band rollen.

LAG bouwde deze 140 opleggers volgens hun nieuwe, modulair principe. Dit vergemakkelijkt de servicetoepassingen en versnelt het productieproces zonder de gekende betrouwbaarheid aan te tasten.

H.Essers werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het gebied van transport en logistiek voor sectoren als chemie, pharmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen.

Het bedrijf telt momenteel 850.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.200 trekkers en 2.300 aanhangwagens. Het bedrijf heeft meer dan 3700 medewerkers verdeeld over 32 vestigingen in 11 landen in West- en Oost- Europa.