Clicky


Twee nieuwe DAF XF Euro 6 Space Cab trekkers voor Verstegen Spices & Sauces

Twee nieuwe DAF XF Euro 6 Space Cab trekkers voor Verstegen Spices & Sauces
03-10-2013 10:15 | DAF | auteur De Redactie

Twee nieuwe DAF FT XF Euro 6 Space Cab trekkers met 410 pk, zijn onlangs door Hans Wijnmaalen, Account Manager Sales bij Truckland Zuid-Holland, overhandigd aan Michel Hoekman, Manager Logistiek bij Verstegen Spices & Sauces. De DAF FT XF Euro 6 Space Cab trekkers zijn uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, luxe chauffeursstoel, verstelbare dakspoiler, aerodynamische hoekspoilers en fenders, Vehicle Stability Control (VSC) tegen scharen en kantelen, Track and Tracing met temperatuurmeting en een DAF Driver Performance Assistant (DPA) met actuele ritgegevens.

De voertuigen worden ingezet voor het transport van kruiden en specerijen in Europa. Daarnaast worden twee reeds geleverde DAF FA LF45.160 EEV Euro-5 bakwagens met koel/vriesbakken en laadkleppen specifiek ingezet voor de bevoorrading van de verkooppunten in Amsterdam. De vloot van Verstegen Spices & Sauces is 22 voertuigen groot, waarvan 16 van het merk DAF. De vaste chauffeurs op de wagens zorgen voor een perfecte aflevering.

Sinds 1886 is Verstegen een belangrijke speler voor het leveren van kruiden en specerijen binnen de foodbranche. Het leveren van producten met de allerbeste kwaliteit, heeft het familiebedrijf gemaakt tot de trendsetter binnen de foodbranche van: industrie, foodservice, versdistributie, retail en consument. Het constant wereldwijd zoeken naar nieuwe producten is een uitdaging die Verstegen nog elke dag waarmaakt, met als basis de voedselveiligheid, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Dagelijks wordt er met 400 enthousiaste medewerkers, samen met belangrijke partners, intensief gewerkt aan nieuwe trends, behoeften en producten; dit vanuit vestigingen in Engeland, België en Nederland. In de twee locaties in Rotterdam, waarvan één met een magazijn van ruim 5500 m2, worden de producten samengesteld, demonstraties gehouden en voorlichting gegeven over het juiste gebruik van de producten.

Eind 2012 werd Verstegen als éérste Kruiden en Specerijen fabrikant en als derde foodbedrijf in Europa, gecertificeerd voor de MVO Prestatielader niveau 4. Een onderdeel van het Verstegen Spices & Sauces MVO-beleidsplan is het continu gericht zijn op de beheersing en verbetering van de productveiligheid/productkwaliteit en het verminderen of voorkomen van milieubelasting.

Verstegen Spices & Sauces werkt perfect samen met Truckland Zuid-Holland. Michel Hoekman spreekt over een uitstekende samenwerking, waarbij de service en het stipt nakomen van afspraken hoog in het vaandel staan. Het onderhoud wordt door middel van een ROC-contract door de dealer verzorgd.