Clicky


Drie IVECO Stralis Hi-Way voor Ewals Cargo Care

Drie IVECO Stralis Hi-Way voor Ewals Cargo Care
07-10-2013 09:36 | Iveco | auteur De Redactie

De IVECO Stralis Hi-Way raakt steeds meer ingebugerd in logistiek Nederland. De eenvoudige en zuinige Cursor motoren, in combinatie met het nieuwe hoogwaardige cabine interieur geven de truck een positieve referentie bij bestaand en nieuw clienteel. Ook Ewals Cargo Care heeft recentelijk een aantal IVECO trekkers in gebruik genomen. Charles Feijts Bedrijfswagens te Venlo leverde de drie 420 PK lowdeck trekkers af bij het Ewals hoofdkantoor in Tegelen.

Ewals Cargo Care zet zich al meer dan 100 jaar in voor flexibel, efficient en duurzaam transport. Met 1.600 medewerkers verspreid over 12 landen, 3.000 trailers en 400 trucks voert het bedrijf dagelijks ruim 5.000 transporten uit door heel Europa en daarbuiten. De helft van deze transporten wordt uitgevoerd met behulp van de intermodale Mega Huckepack vloot. Inmiddels geleid door de vierde generatie Ewals, behaalt familiebedrijf Ewals Cargo Care jaarlijks een omzet van meer dan € 500 miljoen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, in de rest van de wereld heeft Ewals 49 kantoren om haar activiteiten te coordineren.

Charles Feijts Bedrijfswagens, met vestigingen in Born, Heerlen en Venlo, is dealer van IVECO, FIAT en ISUZU bedrijfswagens en trucks. Ook de Charles Feijts Groep is een familiebedrijf, en is al sinds 1931 gespecialiseerd in de toelevering en serviceverlening van transportmiddelen naar zakelijke klanten en overheid. De Charles Feijts Groep is specialist op dit gebied. CFG staat bekend als totaaloplosser en heeft hiervoor meer dan 50 ervaren medewerkers in dienst. CFG kan de vervoersbehoefte omzetten naar de vereiste technische aspecten van de voor de klant meest geschikte opbouw, en het meest geschikte onderstel.