Clicky


System Alliance Europe nu ook in de Baltische regio

System Alliance Europe nu ook in de Baltische regio
10-10-2013 09:27 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Vanaf heden zijn Rhenus Logistics OÜ en Rhenus Svoris, filiaal Latvija nieuwe partners van System Alliance Europe. Sinds oktober 2013 versterken Rhenus in Estland en Rhenus in Letland het System Alliance Europe netwerk. Deze toetreding zorgt ervoor dat het groupagenetwerk nu de hele Baltische regio dekt. Vanaf heden bestaat het partnernetwerk van System Alliance Europe uit 56 partners met 189 vestigingen in 29 landen.

Stabiele basis

De logistieke branche heeft een stabiele basis in Letland en Estland. "De prognoses rondom de exportontwikkeling en investeringen zijn positief. Om deze reden is het dan ook tijd dat System Alliance Europe zich op deze markt begeeft“, aldus Uwe Meyer, Managing Director van System Alliance Europe.

"Met Rhenus hebben we een solide partner, die al met tien andere vestigingen is vertegenwoordigd in het groupagenetwerk van System Alliance Europe", aldus de heer Meyer.

De uitbreiding van het netwerk is een belangrijk aspect van de strategie. Zodoende zijn we nu druk bezig om nog verder uit te breiden met partners in Bosnië-Herzegovina, Macedonië en Montenegro.