Clicky


Rabelink Logistics wil nieuwbouw op A18 Bedrijvenpark

Rabelink Logistics wil nieuwbouw op A18 Bedrijvenpark
10-10-2013 16:25 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

DOETINCHEM - Het transport- en logistieke bedrijf Rabelink Logistics BV uit Doetinchem heeft te kennen gegeven dat zij willen uitbreiden. Het A18 Bedrijvenpark is bij de zoektocht naar een nieuwe locatie hiervoor als meest geschikt uit de bus gekomen. In verband hiermee lopen er besprekingen met de gemeente Doetinchem en het bedrijf over de financiële aspecten en de ruimtelijke inpassing van het toekomstige pand op het nieuwe bedrijventerrein.

Rabelink Logistics ziet het A18 Bedrijvenpark als de locatie waar het bedrijf haar plannen kan verwezenlijken. Beide partijen verwachten dat zij eind dit jaar een handtekening onder een koopcontract kunnen zetten over de afname van 2,3 hectare. "Ik ben blij dat een Doetinchems bedrijf de stap zet naar het A18 Bedrijvenpark en daarmee kiest voor groei en toekomst op dit bedrijventerrein van de West-Achterhoek", aldus wethouder Steven Kroon.

Na de zomer van 2014 wil Rabelink Logistics haar nieuwe vestiging operationeel hebben. Na een succesvolle afronding van de onderhandelingen en het tekenen van het koopcontract  zal Rabelink zich voegen bij eerder gevestigde bedrijven ESBRO en Autoservice Evers. Rabelink Logistics is in 1930 opgericht. Ruim tachtig jaar later is het bedrijf een logistiek dienstverlener van formaat. Sinds 2005 is Rabelink Logistics onderdeel van de Huettemann Group. Momenteel heeft Rabelink Logistics 260 mensen in dienst.