Clicky


Van den Heuvel Logistiek neemt transportactiviteiten Bosta over

Van den Heuvel Logistiek neemt transportactiviteiten Bosta over
11-10-2013 11:54 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur De Redactie

UDEN - Van den Heuvel Logistiek B.V. uit Uden neemt per 1 november alle transportactiviteiten van Bosta uit Veghel over en zal de gehele Benelux distributie voor Bosta gaan verzorgen. Bosta is onderdeel van Megagroup, welke gevestigd is in 14 landen in Europa. Momenteel bouwt Bosta een nieuw Europees distributiecentrum op de Doornhoek in Veghel.

Omdat Van den Heuvel Logistiek een groot eigen netwerk in de Benelux heeft, heeft Bosta gekozen voor samenwerking met Van den Heuvel.

Bosta is een groothandel en specialist in watertechniek. Zij leveren alle mogelijke onderdelen voor leidingsystemen: van buizen, fittingen en afsluiters, tot pompen en meet- en regelapparatuur, zowel in metaal en kunststof. Bosta levert aan de procesindustrie, apparatenbouw, landbouw, wegenbouw en waterbouw, maar ook aan de transportbranche, zwembadbouw en de detailhandel branche.

Naast het verzorgen van de gehele Benelux distributie, neemt Van den Heuvel Logistiek zowel de chauffeurs, als het wagenpark over.

Door deze uitbreiding groeit Van den Heuvel Logistiek naar meer dan 110 vrachtwagens, 30.000 m2 warehousing en ruim 200 medewerkers.