Clicky


Spaanse vervoerder Primafrio bestelt 400 Mercedes-Benz trucks

Spaanse vervoerder Primafrio bestelt 400 Mercedes-Benz trucks
12-10-2013 10:12 | Mercedes-Benz | auteur De Redactie

Een mega-order voor Mercedes-Benz trucks: De Spaanse vervoerder Primafrio heeft 400 Mercedes Actros vrachtwagens besteld. De bestelde voertuigen zijn bedoelt om meer dan de helft van het totale wagenpark van 750 voertuigen te moderniseren.

Primafrio is met name actief in het vervoer van gekoelde goederen. De 400 Actros trucks zullen uitgerust worden met de milieuvriendelijke Euro-V technologie en zullen vanaf ny tot en met januari 2014 worden overhandigd.

"We zijn trots dat Primafrio heeft gekozen voor onze trucks waardoor het totale aandeel van Mercedes-Benz voertuigen aanzienlijk wordt verhoogd. Dit betekent dat de klant overtuigd is van onze producteigenschappen als kwaliteit, zuinigheid en betrouwbaarheid", zegt Stefan Buchner van Mercedes - Benz Trucks.

Met name de brandstofbesparingen die door de Mercedes-Benz trucks worden gehaald maakte indruk op Jose Esteban Conesa, eigenaar van Primafrio transport. Zoals de heer Conesa verklaarde: "Zuinigheid speelt een cruciale rol voor ons als logistiek bedrijf. We hebben de Mercedes-Benz Actros met succes getest in onze vloot. Doorslaggevende factoren die ons overtuigden om te kiezen voor de Actros waren het brandstofverbruik en de klantgerichte after-sales service."