Clicky


Atrax International Logistics BV failliet verklaard

Atrax International Logistics BV failliet verklaard
16-10-2013 11:39 | Faillissementen | auteur De Redactie

HOOFDDORP - Voor de rechtbank van Noord-Holland is dinsdag 15 oktober Atrax International Logistics BV, gevestigd aan de Leisteen 7 te Hoofddorp, failliet verklaard.

De oorzaak voor het faillissement is op dit moment nog niet bekend. Mr. P. Mijnssen, curator van het failliete bedrijf zegt hierover: "Voor een oorzaak is het echt nog te vroeg. Daarvoor moet ik mij eerst verder verdiepen in de stukken. We hebben gisteren voor het eerst de bestuurder gesproken."

Bij het bedrijf werkten zes mensen. Er wordt, volgens de curator, op dit moment niet doorgewerkt. Of er een doorstart komt is eveneens niet bekend in dit stadium.

In 2008 startte de Hoofddorpse logistiek dienstverlener die zich bezighoudt met: lucht-, zee- en wegtransport ten behoeve van de internationale olie- en gasindustrie. Daarnaast heeft het bedrijf op de grens tussen Hoofddorp en Luchthaven Schiphol een opslagruimte voor meerdere relaties.

Het bedrijf reed met name op landen als Engeland, Duitsland en andere delen van Europa. Naast eigen chauffeurs waren ook een aantal charters actief voor Atrax.