Clicky


Hama Truck & Trailer Rental BV failliet verklaard

Hama Truck & Trailer Rental BV failliet verklaard
16-10-2013 16:21 | Faillissementen | auteur De Redactie

GEESBRUG - De crisis slaat nog altijd om zich heen en niet alleen bij transportbedrijven. Zojuist werd bekend dat op dinsdag 15 oktober voor de rechtbank van Noord-Nederland Hama Truck & Trailer Rental BV falliet is verklaard.

Volgens curator mr. A. Grollé ligt de oorzaak van het faillissement in de economische crisis: "Klanten betaalden niet op tijd. Er waren bedrijven bij die een betalingstermijn van drie maanden hanteerden. Daarnaast wilde de bank niet investeren."

Bij het failliete vedrijf werkten vier werknemers. De curator zegt er alles aan te doen om ander werk voor hen te vinden. Volgens de curator is er op dit moment geen sprake van een doorstart: "Of er moeten zich gegadigden bij mij melden."

Hama Truck & Trailer Rental is drie jaar geleden al eerder failliet gegaan. Het huidige Hama Truck & Trailer Rental was daar een doorstart van.

Hama Truck & trailer rental is gevestigd in het Drentse Geesbrug en verhuurd naast trucks ook trailers. Als specialist in schuifvloeren en koelopleggers verhuurd Hama de eenheden vanaf een week tot 36 maanden. Daarnaast voerde het bedrijf ook een bandenservice.