Clicky


Vrachtwagenchauffeur gewond bij ongeval op A58

Vrachtwagenchauffeur gewond bij ongeval op A58 [+foto]
22-10-2013 16:10 | Ongevallen | auteur De Redactie

KRUININGEN - Een vrachtwagenchauffeur is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de A58, ter hoogte van Kruiningen.

Rond 13:45 uur reed een vrachtwagenchauffeur door nog onbekende oorzaak tegen de achterzijde van een vrachtwagencombinatie die voor hem stilstond op de weg. Een 29-jarige chauffeur uit Boskoop had zijn combinatie kort daarvoor stilgezet op de snelweg na een eerdere aanrijding tussen een personenauto en een vrachtwagen. Hierdoor stond het verkeer stil en verleende hij hulp aan de automobiliste, meldt de politie.

Toen het verkeer op de linker rijstrook weer op gang kwam, reed de chauffeur achterop de stilstaande vrachtwagencombinatie. De man raakte bekneld in zijn cabine. De brandweer en een takelbedrijf bevrijdden hem uit zijn benaderde situatie. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.

Verkeersongeval analisten hebben sporen veilig gesteld en foto's gemaakt van de aangetroffen situatie. Ambulancepersoneel kreeg medische bijstand van de bemanning van de traumahelikopter. De snelweg was tot ongeveer 18:30 uur afgesloten. Voor het verkeer in de rijrichting Bergen op Zoom was een omleiding ingesteld.

Voor een foto klikt u hier