Clicky


Nieuwe Volvo FM voor P&M Express uit Tilburg

Nieuwe Volvo FM voor P&M Express uit Tilburg
23-10-2013 11:59 | Volvo | auteur De Redactie

BAS Groep heeft aan P&M Express in Tilburg de eerste nieuwe Volvo FM Euro 6-trekker in haar rayon geleverd. Het betreft een 4x2 trekker met een 420pk sterke 13-liter motor, welke ingezet zal worden voor diverse (snel)transportdiensten.

Na reeds drie nieuwe Volvo FH-trekkers, eveneens voorzien van een Euro 6-motor, in gebruik te hebben genomen, is dit de eerste nieuwe FM voor P&M Express die voldoet aan deze strengste milieueis. Een bewuste keuze voor het Tilburgse bedrijf. Eigenaar Patrick in 't Ven licht toe: "Milieu is een belangrijk thema binnen onze onderneming. Wij zien het als onze plicht om onze veelal binnenstedelijke vervoersactiviteiten zo schoon mogelijk uit te voeren. Dit is duidelijk te zien in ons wagenpark; over de hele breedte hebben we dit jaar geschakeld naar Euro 6. Daarnaast hebben wij reeds jaren geleden een pioniersrol vervuld door bestelbussen op aardgas in te zetten."

Over de nieuwe truckreeks van Volvo zegt Patrick: "De nieuwe FH is echt een state-of-the-art product, heel vernieuwend, zuinig en een fijne werkplek voor onze chauffeurs. De nieuwe FM vind ik persoonlijk echt een super truck voor onze inzet."

Inmiddels is ook de kleinste telg uit de Volvo-familie verwelkomd bij P&M. "Eind van dit jaar wordt er nog een nieuwe Volvo FL 12-tons bakwagen geleverd. Uiteraard voldoet ook deze truck aan de Euro 6-norm."

Transportbedrijf en koeriersdienst P&M Express vervoert alle soorten goederen. Of het nu gaat om vervoer van gevarengoed waar een ADR uitrusting vereist is, of het met spoed distribueren van pakketten, alles is mogelijk. P&M Express staat met zo'n 75 voertuigen en 100 medewerkers 24/7 paraat om goederen naar de juiste bestemming te brengen.