Clicky


Lamboo levert speciale trailer voor Vermeulen Groep

Lamboo levert speciale trailer voor Vermeulen Groep
29-10-2013 10:07 | Trailers | auteur De Redactie

De Vermeulen Groep mocht onlangs een ‘nieuw’ voertuig in ontvangst nemen. Er werd een diepladerchassis aangekocht, waarop een carrosserie ‘op maat’ moest worden gebouwd. Dit resulteerde is een complete renovatie van het onderstel, met daarop een gloednieuwe werkruimte.

De trailer is van de basis volledig opnieuw opgebouwd. Het gehele onderstel is gestraald en gespoten en waar nodig aangepast om aan de specifieke wensen te voldoen. Zo zijn er een aantal RVS kisten op maat gemaakt voor onder de trailer. Deze kisten dienen als behuizing voor bijvoorbeeld een aggregaat.

De bodem is opnieuw gelegd in de vorm van een platenvloer met daarop stalen traanplaten voor extra stevigheid. Dit is ook nodig omdat aan de achterzijde van de trailer machines in en uit rijden. Dit is mogelijk door een afsluitbare hydraulische oprijdklep.

Als bovenbouw is er gekozen voor een stevige aluminium snaplock opbouw. De sterkte van de opbouw en de mogelijkheden die het biedt waren daarin doorslaggevend. Aan de voorzijde zijn er ventilatieroosters gemonteerd. In de zijwanden twee grote schuifdeuren en aan de voorzijde een schuifdak. Om de trailer nog multifunctioneler te maken is de achterzijde opgebouwd als een schuifzeil carrosserie.

De trailer is speciaal voor de Vermeulen Groep geconstrueerd. Vermeulen is gevestigd in Hazerswoude-Dorp en is door de jaren heen flink uitgebreid. In 1974 werd gestart met de afdeling GWW (grond, weg, en waterbouw) en de afdeling groenvoorzieningen. Inmiddels is het een compleet aannemingsbedrijf op het gebied van GWW (grond-, weg-, en waterbouw) groen aanleg en onderhoud, geleiderail, verkeerstechnische werken, markeringen, transport en E&M (Electra en Mechanica).

De verschillende werkzaamheden zijn ondergebracht in divisies. Deze  maken maximaal gebruik van elkaars deskundigheden en kunnen flexibel en adequaat opereren in een markt die volop in beweging is.