Clicky


Drie nieuwe Scania G 440 Euro 6 trekkers voor H. van der Kooy & Zn.

Drie nieuwe Scania G 440 Euro 6 trekkers voor H. van der Kooy & Zn.
29-10-2013 11:45 | SCANIA | auteur De Redactie

MAKKUM - Transportbedrijf H. van der Kooy & Zn B.V., gevestigd in Makkum, is gespecialiseerd in het transport van zeecontainers vanuit de diverse zeehavens met de nadruk op Rotterdam. Met de aankomende strenge milieu-eisen die gaan gelden op de Tweede Maasvlakte en bij steeds meer laad- en losadressen, heeft Van der Kooy geïnvesteerd in Scania Euro 6.

Totaal gaat het om drie Scania G 440 voorloopastrekkers voorzien van de tweepedaals Scania Opticruise versnellingsbak in combinatie met de 440 pk sterke Euro 6 motor. Deze laten een zeer gunstig brandstofverbruik zien en een hoge mate van chauffeurscomfort. Het lage  brandstofverbruik en de hoge bedrijfszekerheid van de Scania trekkers bieden Van der Kooy een sterke basis voor het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen beleid.

Transportbedrijf H. van der Kooy & Zn B.V. is opgericht in 1932 en inmiddels staat de heer Sytze van der Kooy als vierde generatie aan het roer van de onderneming. De onderneming zet dagelijks twaalf eigen voertuigen in en maakt daarnaast gebruik van externe vervoerders voor optimale synergie. De specialisatie ligt in het vervoer van zeecontainers en afzetbakken, met Nederland, België, Duitsland en Frankrijk als voornaamste werkgebied.