Clicky


Nieuwe Schmitz Cargobull schuifoplegger voor A.H. Boekema & Zn

Nieuwe Schmitz Cargobull schuifoplegger voor A.H. Boekema & Zn
30-10-2013 10:21 | Trailers | auteur De Redactie

HEERENVEEN - Schmitz Cargobull heeft deze week een nieuwe Schuifzeiloplegger uitgeleverd aan de firma A.H. Boekema & Zn. European Road Transport uit Heerenveen.

Afgelopen jaren werd door de firma Boekema al een aantal Schmitz koelopleggers gekocht maar met de verandering van de activiteiten is er nu geïnvesteerd in een nieuwe Schuifzeiloplegger.

Er is gekozen voor een Schuifzeiloplegger voorzien van een verstrekte vloer en opbouw en voorzien van de Boekema belettering. Daarnaast is de contourverlichting rondom aangepast en ook is het achterkader uitgevoerd in Boekema stijl. Deze aanpassingen werden eerder ook naar volle tevredenheid aangebracht bij de koelopleggers door Schmitz Servicepartner Bouwheer te Zeewolde.

De Firma Boekema is een familiebedrijf dat wordt geleid door Barry Boekema en hoofdzakelijk richt zich op geconditioneerde transporten van en naar Zweden en Noorwegen. Daarnaast worden er nog stukgoederen vervoerd naar de Benelux en Duitsland. Hier zal de nieuwe oplegger dan ook voor gebruikt gaan worden.

Barry Boekema: "De keuze voor Schmitz is geen hele moeilijke geweest. Door de jarenlange samenwerking weten wij waar het merk, in combinatie met Bouwheer Zeewolde, voorstaat. Een no-nonsense organisatie met een kwaliteitsproduct. Meer hebben we niet nodig."