Clicky


IVECO Stralis Hi-Way Euro-6 voor Verhoef BV uit Maarssen

IVECO Stralis Hi-Way Euro-6 voor Verhoef BV uit Maarssen
01-11-2013 10:04 | Iveco | auteur De Redactie

MAARSSEN - Verhoef BV uit Maarssen heeft onlangs een nieuwe IVECO Stralis 420pk Euro-6 in gebruik genomen. IVECO-dealer Schouten leverde de trekker af vanuit de vestiging in Utrecht. De nieuwe Stralis is opvallend uitgevoerd in de huisstijl van Verhoef BV en voldoet aan de Euro-6 norm.

De totstandkoming van Verhoef BV uit Maarssen vindt plaats in het begin van de 20e eeuw. Eerst werden goederen vervoerd door middel van een dekschuit en paard en wagen. Later vond transport plaats met een vrachtwagen. In 1926 werd de bodedienst ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Begin jaren ’50 werden er meer vrachtwagens in gebruik genomen bij Verhoef BV. In het begin van de jaren ’70 werd het eerste voertuig met een laad- en loskraan toegevoegd aan het wagenpark en kwam er meer werk in de bouw. Momenteel heeft het bedrijf uit Maarssen 18 trekkende eenheden in de vaart.

Het nieuwste voertuig in de vloot van Verhoef BV is de IVECO Stralis. Deze is onlangs afgeleverd door IVECO Schouten Utrecht. Uitgerust met een 420pk sterke Cursor 11 voldoet de IVECO aan de Euro-6 emissienorm. Het gaat hier om de grootste cabinevariant die IVECO kan leveren als Stralis, de Active Space. Het voertuig is van buiten opvallend uitgevoerd in de stoere Verhoef-huisstijl, afgewerkt met een lichtbak en zwaailampen.

Schouten is officieel dealer van IVECO en Fiat Professional. Bij Schouten kunt u terecht voor een totaalpakket van sales, after-sales, financiering, R&O contracten, vervangend vervoer en specifieke technische oplossingen. Schouten heeft vestigingen in Alblasserdam, Almkerk, Spijkenisse, Tiel, Tilburg, Utrecht en heeft eerder dit jaar een vestiging geopend in Veghel.