Clicky


Twaalf nieuwe Iveco Stralis Hi-Way Euro-6 voor Kool Transport

Twaalf nieuwe Iveco Stralis Hi-Way Euro-6 voor Kool Transport
06-11-2013 10:43 | Iveco | auteur De Redactie

VIANEN/UTRECHT - Onlangs heeft Kool Transport uit Vianen een serie van twaalf nieuwe IVECO’s Stralis in gebruik genomen. IVECO Schouten vestiging Utrecht verkocht de voertuigen en leverde deze af. Alle twaalf de IVECO’s zijn van het nieuwe type Stralis Hi-Way en voldoen aan de Euro-6 emissienorm.

Kool Transport is opgericht in 1912 en vierde in 2012 dus haar 100-jarig bestaan. Het begon met beurtvaarten, kolenhandel en transport door middel van een boot, voortgetrokken door paarden tussen Schalkwijk en Gouda. In 2012 is het bedrijf verhuisd van Schalkwijk naar Vianen. Hier zijn een nieuwe opslagloods en werkplaats gerealiseerd. Kool Transport heeft momenteel een wagenpark van 45 trekkende eenheden. Twaalf hiervan zijn nu IVECO’s.

De twaalf nieuwe IVECO’s van het transportbedrijf uit Vianen zijn voorzien van 420pk sterke Cursor 11 motoren die voldoen aan de Euro-6 emissienorm. De voertuigen zijn allemaal uitgerust met een Active Space cabine, de grootste uit het gamma van de IVECO Stralis. Hierin hebben de chauffers van Kool Transport alle ruimte die ze nodig hebben. Aan de buitenkant van de tien witte IVECO’s is subtiele Kool-belettering aangebracht. IVECO Schouten vestiging Utrecht leverde de voertuigen af.

Schouten is officieel dealer van IVECO en Fiat Professional. Bij Schouten kunt u terecht voor een totaalpakket van sales, after-sales, financiering, R&O contracten, vervangend vervoer en specifieke technische oplossingen. Schouten heeft vestigingen in Alblasserdam, Almkerk, Spijkenisse, Tiel, Tilburg, Utrecht en heeft eerder dit jaar een vestiging geopend in Veghel.