Clicky


Distributie Argos smeermiddelen in handen van Van Kessel Olie en GP Groot

Distributie Argos smeermiddelen in handen van Van Kessel Olie en GP Groot
07-11-2013 13:36 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Argos is een strategische samenwerking aangegaan met Van Kessel Olie en GP Groot brandstoffen- en oliehandel. De samenwerking heeft betrekking op de verkoop en distributie van Argos smeermiddelen en brandstoffen aan eindgebruikers in Nederland.

"Wij geloven in de kracht van servicegerichte distributeurs, die de Argos producten snel en efficiënt in hun werkgebied uitleveren en een professionele ondersteuning aan de klanten bieden”, aldus Olivier Vanbiervliet, Director Sales Argos. “Wij hebben voor een samenwerking met beide partijen gekozen vanwege hun ervaring in de distributie en klantondersteuning van olieproducten.”

Zowel van Kessel Olie als GP Groot zijn al ruim 80 jaar actief als leverancier van onder andere brandstoffen en smeermiddelen in de zakelijke markt. Van Kessel Olie gaat alle leveringen voor het gebied onder de A12 (Den Haag - Utrecht - Arnhem) verzorgen en GP Groot neemt het gebied boven de A12 voor haar rekening.

"Wij werken al jaren samen met Argos op het gebied van groothandel en tankstations. De distributie van Argos Supreme smeermiddelen en brandstoffen is dan ook een logische uitbreiding van onze samenwerking met de Argos groep", legt Marco de Vries, commercieel directeur Van Kessel Olie uit.

"Bovendien hebben wij onze commerciële en technische teams versterkt – onder andere met een aantal Argos medewerkers - om de overgang voor de klanten probleemloos te laten verlopen", voegt Pieter Talsma, bedrijfsmanager GP Groot brandstoffen- en oliehandel toe.

Argos is ervan overtuigd dat beide distributeurs een uitstekend serviceniveau zullen bieden en heeft het volste vertrouwen in deze samenwerking. Argos Supreme is een assortiment van hoogwaardige smeermiddelen voor transport, bouw & infra, landbouw, metaalbewerking en andere industriële toepassingen.