Clicky


Van Hooft Transport Hoevelaken ontvangt Keurmerk Transport en Logistiek

Van Hooft Transport Hoevelaken ontvangt Keurmerk Transport en Logistiek
08-11-2013 17:05 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ZOETERMEER - Van Hooft Transport uit Hoevelaken heeft het Keurmerk Transport & Logistiek uit handen van Transport en Logistiek Nederland (TLN) ontvangen. De transportondernemer laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor ondermeer de bedrijfsvoering en interne processen. Het Keurmerk werd uit handen van TLN overhandigd aan directeur Arie van Hooft.

Van Hooft is een familiebedrijf waar sinds haar oprichting in 1967, kwaliteit en betrouwbaarheid voor de klant centraal staan. Het bedrijf is al sinds 1990 ISO gecertificeerd en sinds 1999 in het bezit van het VCA certificaat. Ook is de onderneming uit Hoevelaken in 2008 al bekroond met de prestigieuze TLN Ondernemersprijs en voegt daar sinds vandaag het Keurmerk Transport en Logistiek aan toe.

Van Hooft is gespecialiseerd in het exceptioneel transport en het vervoeren van zware objecten. Hiervoor wordt ondermeer gebruik gemaakt van een aantal speciale zware autolaadkranen tot maar liefs 175 ton/meter. Recent heeft het bedrijf een strenge audit ondergaan om te kijken of aan de voorwaarden voor het Keurmerk wordt voldaan. Van Hooft wil zich met dit Keurmerk zichtbaar in de markt profileren als een partij die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Het Keurmerk 

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor ondermeer de bedrijfsvoering, interne processen, communicatie , duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. TLN spreekt van vernieuwend ondernemen. Houders van het Keurmerk maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.