Clicky


Cargoplatz: 'eerlijk' vrachtuitwisselingssysteem

Cargoplatz: 'eerlijk' vrachtuitwisselingssysteem
11-11-2013 09:48 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

HUISSEN -  Cargoplatz is een nieuw gebruiksvriendelijk online vrachtuitwisselingssysteem met bestemmingen van en naar alle Europese landen van minipallet tot complete vrachten.

Cargoplatz is door haar opzet  echter uitsluitend  toegankelijk voor vervoerders en expediteurs die ‘aantoonbaar’ statutair gevestigd zijn in één van de volgende landen: Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk of Zwitserland. Argumenten voor vervoerders en/of zijn klanten de vrachten uitsluitend zichtbaar te maken in deze landen kunnen zijn dat door het inzetten van gelijkwaardige concurrentie, communicatief en kwalitatief goed opgeleide chauffeurs, en uiteraard een sterke planning er een belangrijke basis gevormd wordt voor het behoud van de klant.

Ook wordt vervoerders de keuzemogelijkheid geboden bij ingave van nieuwe vracht dat het gehele transport moet plaatsvinden met kentekens uit Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk of Zwitserland.

Cargoplatz heeft geen verborgen kosten, voor een vast tarief per maand kan onbeperkt vracht worden aangeboden en gezocht, eerste maand gratis, en opzeggen kan maandelijks.