Clicky


Lamboo levert nieuw 20/25ft frame aan TopMovers Van der Ent

Lamboo levert nieuw 20/25ft frame aan TopMovers Van der Ent
12-11-2013 11:02 | Overig | auteur De Redactie

Verhuisbedrijf TopMovers Van der Ent heeft onlangs een nieuw containerframe in ontvangst genomen. Het frame is door Lamboo Carrosserie uit Zoetermeer opgebouwd op een Mercedes-Benz Actros Euro6 chassis, geleverd door Rogam Bergschenhoek.

TopMovers Van der Ent is gevestigd in Spijkenisse, Den haag, Leiderdorp, Gouda en Bergen op Zoom. De mogelijkheden bestaan uit nationaal en internationaal verhuizen, bedrijfsverhuizingen, archiefbeheer en opslag. Voor de opslag wordt een eigen pand gebruikt met een capaciteit voor 770 20ft containers. Natuurlijk is Van der Ent aangesloten bij de organisatie van Erkende Verhuizers, maar is daarnaast ook ISO gecertificeerd en heeft het keurmerk voor Professionele Projectverhuizers.

De carrosserie is opgebouwd als een 20/25ft containerframe met 4 twistlockbalken om verschillende containers te kunnen vervoeren. Het geheel is voorzien van een aanslag aan de voorzijde en demontabele geleiderollen. Er is voor gekozen om de zijafscherming tot achteraan door te laten lopen en net zoals de RVS kisten en de onderlijn van de cabine in de bedrijfskleur te spuiten. De carrosserie is verder voorzien van een Dhollandia onderschuiflaadklep met extra accu’s.