Clicky


Drie nieuwe Euro 6 Volvo FH bakwagens voor Eijgenhuijsen Precisievervoer

Drie nieuwe Euro 6 Volvo FH bakwagens voor Eijgenhuijsen Precisievervoer
12-11-2013 16:11 | Volvo | auteur De Redactie

RUURLO - Eijgenhuijsen Precisievervoer opereert al jaren in een nichemarkt en heeft door innovatie de hoogste standaard bereikt. Sterker nog, Eijgenhuijsen is marktleider in precisievervoer waarvoor het bedrijf value added services, zoals warehousing, locatiescans, mechanische en pre-installatie, hightech transport, heldere instructie aan eindgebruikers en natuurlijk reverse logistics heeft ontwikkeld.

Onlangs nam het bedrijf drie nieuwe Volvo FH 460 Euro 6 bakwagens in gebruik. De trucks werden geleverd door Volvo Trucks dealer Nijwa Groep.

Eijgenhuijsen Precisievervoer bestaat inmiddels meer dan 100 jaar en heeft naast de hoofdvestiging in Ruurlo depots in Den Bosch, Drachten en Hoofddorp. Daarnaast hebben ze een aantal steunpunten. Het accent ligt op klanttevredenheid, efficiency en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Jan Woudsma, directeur: "Dat laatste is in het besef dat wat wij vandaag doen, ook morgen nog betekenis heeft. People, planet en profit is belangrijk in onze bedrijfsvoering. Dat zijn wij aan onze stand als Hofleverancier verplicht."

Nieuwe Volvo FH Euro 6 bakwagens

Voor het transport heeft Eijgenhuijsen Precisievervoer onlangs drie nieuwe Volvo FH 460 Euro 6 Globetrotter bakwagens in gebruik genomen. "De Volvo FH rijdt geweldig, met name de onafhankelijke voorwielophanging. Alles is geveerd en dat is voor ons werk van groot belang. Hij is ook aanmerkelijk stiller dan zijn voorganger. En wat betreft het ontwerp verdient Volvo alle complimenten."

Eijgenhuijsen Precisievervoer hecht veel belang aan het trainen van chauffeurs, zowel op het gebied van zuinig rijden als veiligheid. "De trucks zijn voor ons werk wat overgedimensioneerd. De cabines zijn compleet uitgevoerd met alle denkbare opties. We willen daar eenheid in hebben. Het wagenpark is ons visitekaartje; dat krijgen we ook vaak terug uit de markt. Een praktische reden is dat we altijd dubbel bemand rijden.